ТОП-5 процедур омолодження

У сучасному світі багато жінок стурбовані питанням старіння, кожна з них мріє про те, щоб якомога довше виглядати свіжо та підтягнуто, зберігши свою молодість. Сучасні технології зробили крок далеко вперед, втілюючи в життя бажання прекрасної половини людства.

Мезотерапія

Мезотерапія – сучасний метод омолодження шкіри за допомогою ін’єкцій, при якому призначається безліч уколів спеціального коктейлю, що підбираються для кожного клієнта індивідуально. Це можуть бути вітаміни, мінерали, колаген, кислоти та інші активні компоненти.

Озонотерапія

Головною діючою речовиною цього омолодження є озон. Унікальність його пов’язана зі здатністю швидко окислюватися, тим самим створюючи антибактеріальний, імуномодулюючий та протизапальний ефект, бореться з вільними радикалами. Відмінною рисою озонотерапії є те, що вона дозволяє отримати не тільки наочний результат, але й дійсно омолодити та упорядкувати шкіру обличчя.

Ін’єкції ботоксу

Процедура є підшкірним введенням ботулотоксину, який зупиняє роботу м’язів на конкретній ділянці. Підсумок – рівна підтягнута шкіра обличчя. Цей метод омолодження дозволяє розгладити зморшки. Ефект має тимчасовий характер.

Радіохвильовий ліфтинг

Радіохвильовий ліфтинг – процедура омолодження шкіри із застосуванням струму з високою частотою. Суть полягає в тому, щоб прогріти глибокі шари шкіри для досягнення ефекту зміцнення, підвищення тургору шкіри, запуску активного поділу клітин.

Плазмоліфтінг

Плазмоліфтинг – маловідома, але дуже ефективна методика, заснована на введенні ін’єкцій, приготованих із плазми пацієнта та речовин, що активізують обмінні процеси у всіх шарах шкіри. Дана процедура омолодження шкіри допомагає позбутися таких ознак старіння:

мімічні зморшки;
втрата пружності та зневоднення шкіри;
пігментні плями;
сліди від прищів та висипань.
Це далеко не всі методи омолодження, які застосовуються на сьогоднішній день. Вибір запропонованих процедур просто величезний, варто лише врахувати особисті переваги та фінансові можливості.