Модні фасони довгих суконь

Можна з упевненістю сказати, що сукням належить пальма першості серед інших нарядів. Їхня довжина варіюється від міні (короткого) до максі (довгого). Довгі сукні сьогодні на самому піку популярності. Їхні фасони завжди виглядають ефектно, в них будь-яка дівчина і жінка перетворюється на богиню.

Сучасна мода диктує нові правила і руйнує всі стереотипи, що склалися, що стосуються довжини сукні – що довге плаття нудне, а коротке – більш сексуальне. Звичайно, це зовсім не так, щоб бути сексуальною та привабливою не обов’язково носити міні. Не менш спокусливо виглядає довга сукня з високими розрізами та глибоким декольте, зшита з напівпрозорої тканини. Сукні максі здатні зробити жінку стриманішою або романтичнішою, а також додати стилю, наприклад, хіпі.

Щоб виглядати бездоганно у довгій сукні – необхідно правильно підібрати його та вибрати до нього аксесуари. Купуючи таке вбрання, по-перше, орієнтуйтеся на тип своєї фігури. А, по-друге, на захід чи привід, котрій він призначається.

Як вибрати довгу сукню для невисокої дівчини? Багато хто вважає, що дівчатам невисокого зросту краще не носити сукні максі. Це помилка, просто необхідно підібрати відповідний варіант. Головним правилом є – купуйте сукні, що щільно облягають фігуру. Так само підійдуть моделі з вираженою лінією талії та сукні в стилі ампір (укорочений ліф, окантований стрічкою, спереду сукня пряма, що повторює обрис фігури – ззаду прилаштована красивими хвилями). Ви можете подовжити силует v-подібним вирізом. І, звичайно ж, дівчатам невисокого зросту краще одягати сукні з туфлями на високих підборах.

Які сукні максі підійдуть дівчатам із розкішними формами? Краще віддати перевагу моделям, які візуально роблять їх стрункішими, і подовжують ноги. Як відомо, стрункуть темні вбрання. Відмінно виглядатимуть моделі з великим малюнком. Не купуйте довгі сукні на тонких бретельках – вони роблять візуально верхню частину масивнішою. Зменшити талію та зробити фігуру гармонійною допоможе широкий, темний ремінь. Невисоким повним жінкам підійдуть однотонні довгі сукні, темно-коричневого та пурпурового, чорного та оливкового кольору. Або яскравих відтінків: жовтих, рожевих та помаранчевих.

Дівчатам звичайної статури та середнього зросту підійдуть усі фасони довгих суконь. Не забувайте підкреслювати переваги та звертати увагу на якість крою.

Які фасони довгих суконь актуальні та модні цього року? Найкрасивішим вбранням для урочистого випадку стане розшита стразами, бісером і камінням сукня. Також модні цього сезону екзотичні мотиви, запозичені у народу Південної Америки та Африки. Актуальним фасоном цього року стане сукня з широкою спідницею (виконана з шифону) та з глибоким V-подібним декольте. Новим віянням у моді стануть довгі сукні, що нагадують старовинні сарафани. А також, моделі із зображенням екзотичних тварин, з елементами ажурної в’язки та всілякими драпіруваннями.

Будь-яка жінка, обравши сукню, що підходить до її фігури, почуватиметься «королевою» балу. Не бійтеся експериментувати!