Ідеальний гардероб для відпустки на море

Пам’ятаєте маму дядька Федора? Вона вважала, що ідеальний гардероб для відпустки, проведеної на морі – це чотири вечірні сукні. Як вибрати необхідні для перебування під спекотним сонцем, у солоних хвиль речі, щоб нічого не забути і не нахопити зайвого?

Для початку визначтеся, які саме корисливі цілі ви збираєтеся переслідувати у відпустці, оскільки від цього залежить 90% успіху при виборі гардеробу.

Якщо ви плануєте всю відпустку провалятися на березі моря, ніжлячись в променях жаркого сонця і насолоджуючись відпочинком, то пари-трійки яскравих купальників у комплекті зі стильними парео і крислатим капелюхом вам цілком вистачить. Не забудьте також про теплий одяг, на той випадок, якщо погода зіпсується і сарафан, щоб було чим відвідувати пункт громадського харчування. Як взуття захопіть шльопанці (для пляжу), сандалії або босоніжки (для відвідування їдальні) та мокасини (на випадок холодної погоди). Непогано, якщо ви візьмете у свою валізу лляну або бавовняну сорочку: вона стане в нагоді на той випадок, якщо ви обгорите на сонці.

Якщо за вдачею ви досить цікаві, а до ваших планів входить відвідування всіх можливих музеїв, виставок та інших визначних пам’яток курортного містечка, то, крім вищеперелічених речей, вам знадобиться комплект туриста. Обов’язково покладіть у свою валізу спортивний костюм, в якому максимально комфортно почуватиметеся під час екскурсій, зручне взуття на плоскій підошві і парочку яскравих топів.

Якщо ви мрієте за час відпустки обов’язково відвідати якісь пляжні вечірки, покладіть у свою валізу одну-дві коктейльні сукні або сарафани, босоніжки на невисокому підборі, щоб не потопати в пісках і не забудьте про арсенал аксесуарів.

Універсальні необхідні речі для відпустки на морі, які стануть у нагоді при будь-якому плануванні відпочинку, включають шорти, легкі штани або бриджі, пару спідниць (довга і коротка), кілька топів і тунік. В ідеалі, нехай у вашому літньому гардеробі всіх цих речей буде по дві. Також подбайте про домашній одяг, який знадобиться для номера готелю: халат, капці, нічна сорочка, змінна спідня білизна. Додайте до цього одяг, на вибір якого вплинули ваші майбутні плани (пляж, екскурсії або вечірки), і ваш ідеальний гардероб готовий. Приємного відпочинку!