Чи заважає вібратор насолоджуватися сексом?

В народі існує приказка: «поганому танцюристу завжди щось заважає». Так і у випадках, які стосуються використання вібратору під час інтимних стосунків. Іграшка, яка створена для того, щоб урізноманітнити статеве життя, покращити його та зробити більш насиченим, не може заважати. Чи все таки може? Давайте поговоримо більш детально.

Існують різні за своєю формою, функціональністю та призначенням, вібратори. Найбільш поширеними є девайси для стимуляції: клітора, точки G, піхви та інших ерогенних зон. Для пестощів використовують різні моделі, зокрема:

•          віброкулі;

•          вібратори – кролики;

•          вібромасажери;

•          вібратори із загнутою голівкою;

•          вакуумні стимулятори;

•          точкові вібратори;

•          вібратори на палець;

•          реалістичні вібратори у формі фалосу;

•          віброяйця;

•          подвійні вібратори для пар.

Підемо по списку, щоб не заплутатися?

1.Віброкулі, теоретично, не стануть на заваді у сексу, якщо це справжній секс, а не щось невизначене. Завдяки компактному розміру, віброкулю можна використовувати для зовнішньої стимуляції ерогенних зон навіть під час інтиму з партнером, варто лише підібрати комфортну позу.

2.Вібратор-кролик – потенційний кандидат у девайси, які не дуже зручно використовувати вдвох. По-перше велика частина вібратора займає місце у вагіні, по-друге – відросток трошечки заважатиме вільно рухатися. Звичайно, можна придумати щось цікаве і дуже непристойне, але для любителів більш традиційних любовних сцен це не найкращий варіант.

3.Вібромасажери – універсальні іграшки, які просто не можуть стати на заваді отриманню задоволення. Їх можна використовувати для стимуляції будь-яких ерогенних зон, а це буквально вдвічі більше приємних відчуттів від сексу. Хто ж добровільно від такого відмовиться?

4.Вібратори із загнутою головкою для стимуляції точки G – не стануть на заваді отримати задоволення від орального сексу, поки ви граєтесь з вібратором. А от інші варіанти вдовольнити свої сексуальні потреби, реалізувати буде трохи складніше. Тому, якщо ви за більш традиційні варіанти інтимної близькості – цей девайс не варто брати у ліжко з партнером.

5.Реалістичні вібратори – на мою думку, це також варіант із категорії «або або». Ви або берете з собою в постіль іграшку, або – партнера. Звичайно, можна використовувати їх по черзі, експериментувати з різними видами проникнень і пробувати нові пози, але все ж таки, давайте трохи зведемо сексуальні здібності до середнього показника – не всім потрібні різні «викрутаси».

6.Вакуумні стимулятори, точкові вібратори і вібратори на палець були створені саме для того, щоб насолоджуватися сексом на повну. Вони не заважають в процесі вагінального сексу (хіба тільки ви обрали позу з дуже тісним контактом між тілами), а навпаки – допомагають отримати додаткову стимуляцію і максимально насолодитися тим, що відбувається муж партнерами.

7.Реалістичні вібратори, які імітують справжній статевий орган – один із найкращих варіантів насолодитися сексом на самоті, або, якщо ви дуже розкуті – разом з партнером. Звичайно це варіант не для тендітних натур, бо їм він однозначно буде заважати насолоджуватися процесом в повній мірі.

8.Віброяйця і вібратори для пар – ці іграшки буквально створені, щоб подарувати вам незабутній досвід інтимної близькості. Їх плюс у тому, що стимуляцію відчувають обидва партнера, тому і відчуття в два рази яскравіші та емоційніші. Але варто зазначити, що на девайсах цього типу не варто економити, вони повинні бути доволі міцними, приємними на дотик та гнучкими.

Окрім фізіологічного дискомфорту, який можуть викликати ті чи інші секс іграшки, заважаючи насолоджуватися сексом, є і поняття психологічного дискомфоту. В таких випадках абсолютно не важливо наскільки крутий і потужний девайс – людина просто не може розслабитися, вібратор є для неї чимось «чужерідним» і абсолютно зайвим.

Можу підвести підсумок: інтимні іграшки не заважають отримувати насолоду від інтимної близькості, якщо їх правильно використовувати, експериментувати з позами та бути достатньо розкутими для нових відчуттів.