Мальдіви

У екваторіальних водах Індійського океану розкинувся незвичайний красою кораловий архіпелаг – Мальдівські острови. Нараховуючи 1190 невеликих островів, або як їх ще називають атолами, цей курорт є воістину рай на землі.

Тут є все для любителів екзотичного відпочинку: неповторне узбережжя, чисті затоки та незвичайний рослинний світ. Будь-який відпочиваючий завжди може насолодитися тишею і спокоєм, поринути в загадковий підводний світ, поринути у пишність райської природи. Усе це підкріплюється гідним рівнем обслуговування у місцевих готелях.

При цьому казковий відпочинок на Мальдівських островах коштує аж ніяк не казкові, а доступні для туристів середнього рівня достатку, гроші. Вам просто потрібно вибрати найкращі тури на Мальдіви від туроператора.

Зараз, упевнено можна сказати, що від відпочинку на Мальдівах будуть у захваті цілком певні групи відпочиваючих. Це дайвери – ентузіасти, які весь відпочинок проведуть занурюючись на різні глибини і цілодобово досліджуючи підводну флору та фауну. Для них не відіграють абсолютно ніякої ролі ні шикарні апартаменти, ні якісний сервіс, океан – ось їхня пристрасть. Молодята, щасливі сімейні зможуть легко підібрати готель, відповідний антураж якого, дозволить їм повністю насолодитися спілкуванням один з одним на тлі незвичайної природної екзотики.