Весільні сукні з відкритою спиною

Давайте забудемо забобони про те, що сукні з відкритою спиною виглядає надмірно зухвало. Дивлячись на наречену в такому весільному вбранні – можна кожен раз здивуватися її елегантності і краси.

Моду на такі вечірні сукні вели зірки кіно і музики двадцятого століття. Саме вони могли надягати сукні з відкритою спиною, тому що в ті роки, це вважалося прикладом розкутого і розпусного поведінки. З роками сукні трансформувалися у весільні.

Зараз наречені можуть вибрати безліч варіантів весільних нарядів з відкритою спиною. Це може бути глибокий виріз або ж скромні мереживні вставки зі стрічками або ж шнурівкою. Найчастіше для прикраси і декорування вирізу вибирають мереживо, стрічки, шнури, гудзики, стрази і багато іншого, що залежить від стилістики та оформлення весільного вбрання.

Форма вирізу так само може бути різною. Це можуть бути і асиметричні вирізи, округлі, овальні або ж трикутні. Дуже витончено буде виглядати виріз у формі краплі.

Довгі сукні з шнурівкою, стрічками і драпіровками досить розкішно виглядатимуть на пишній церемонії. Для одруження на відкритому, свіжому повітрі краще вибрати коротке весільне плаття з округлим вирізом. Так він підкреслить вашу невинність і чарівності. А для фатальних красунь краще підійде довга сукня з глибоким вирізом.

Весільне вбрання з відкритою спиною витончено підкреслить вашу ідеальну спину. Так само, найчастіше, вибираючи такі наряди, багато хто піклується про високу і елегантну зачіску,яка красиво доповнить образ.

Такий фасон плаття буде негативно виглядати на володаркою грудей, які не можуть обійтися без бюстгальтера. Але для дівчат з маленькими грудьми створені всі плюси. У деяких моделях спеціально існують вбудовані чашечки і бретелі, які не зможуть перешкодити вам відчути себе елегантною і витонченою.

Вибираючи весільну сукню з відкритою спиною, ми радимо відмовитися вам від фати. Вона лише приховуватиме виріз. Але, якщо ви все-таки в наряді нареченої обов’язково повинен бути цей аксесуар, то стежте за його стилем і довгою.

Декор зачіски може бути самим різним. Починаючи від діадем, закінчуючи дрібними камінчиками в волоссі. Дуже цікаво виглядають прикраси зачіски в залежності від пори року. Влітку це красиві і яскраві квіти, восени золоті і багряні листя. Слухаючи наші поради, ви станете найкрасивішою нареченою.

Переглянути каталог суконь можна за посиланням wedboom.ua. Гарного вам шопінгу!