Шкільний піджак TIMBO: де купити в Україні?

Традиційно піджак є частиною ділового костюма, в тому числі шкільного. Він зручний, добре поєднується зі спідницями і брюками, весь день зберігає акуратний вигляд. Сучасна мода пропонує найрізноманітніші варіанти шкільних піджаків для хлопчиків і дівчаток.

Ще якихось років 10 тому шкільний піджак здавався нудним і похмурим. Сьогодні ж, цей елемент одягу може бути ошатним і вельми привабливим. Шкільні піджаки для дівчаток і хлопчиків — це елегантна класика. Але завдяки сучасним матеріалам, фурнітурі і модним фасонам, шкільний піджак став вважатися важливим діловим рішенням.

Так званий шкільний піджак можна одягнути не тільки на заняття, він буде доречний на торжестві, в театрі, музеї та на будь-яких інших культурних заходах.

шкільний піджак

Сучасна колекція шкільних піджаків від відомих брендів відрізняється чудовим дизайном. Вибрати з великої різноманітності кращий варіант для свого сина або дочки — дуже просто. Головне враховувати кілька важливих правил у виборі піджака.

Шкільний піджак: як правильно вибрати

Перш за все піджак вибирають за зовнішніми ознаками. Він повинен подобається і батькам, і учневі або учениці.

Крім цього, необхідно звертати увагу на наступне:

  • Матеріал піджака повинен складатися на більш, ніж 65% з натуральної тканини. Так він буде максимально зберігати тепло і повітропроникність.
  • Піджак повинен бути впору, йти розмір в розмір. У вузькому або короткому піджаку буде незручно, рівно так само, як і в великому.
  • Звертайте увагу на фурнітуру. Вона повинна бути добре пришита до одягу.
  • Перевіряйте якість по підкладці піджака. Вона повинна бути акуратно прикриємо, швах належить бути непомітними і рівними. На підкладці не повинно бути зайвих хвиль і стирчать ниток. В іншому випадку — це явні ознаки низькоякісної речі.
  • Краще купувати піджак з гладкою зносостійкої тканини, яка легко чиститься від пилу і забруднень.

Де купити дитячий шкільний піджак

Великий вибір брендового дитячого одягу власного виробництва представлений в інтернет-магазині Timbo.

Ми пропонуємо універсальні моделі піджаків на будь-який смак і бюджет. Ціна на шкільну форму та інший одяг для школярів часто вдвічі менше початкової. Так як ми любимо влаштовувати розпродажі та знижки для наших клієнтів. Доставка по місту Харків та іншим містам України відбувається протягом двох-трьох днів.

Замовити шкільний піджак на сайті дуже просто — вибирайте онлайн вподобану модель, колір і розмір і додавайте товар в корзину. Якщо у вас виникають питання — телефонуйте нашим фахівцям. Ми з радістю допоможемо вам зробити правильний вибір.